Jemi te specializuar ne krijimin e imazheve dinamike dhe ne zgjidhjet e marketingut, duke u fokusuar ne identitet, brandim dhe reklamim.
RRETH NESH:


Ladybird përfaqëson një agjensi ideuese, reklamimi dhe marketingu; pasionante ndaj çdo projekti, dhe me mjaft përvojë për t’i realizuar ato! Jemi të specializuar në krijimin e imazheve dinamike dhe në zgjidhjet e marketingut, duke u fokusuar në identitet, brandim dhe reklamim. Synojmë krijimin e imazheve funksionale, praktike dhe të dobishme. 

Puna jonë e përditshme synon në plotësimin e nevojave të klientëve tanë me materiale të komunikimit pamor, por vizioni ynë arrin përtej këtij fakti të thjeshtë. Synojmë të kontribuojmë në përmirësimin e kulturës së komunikimit, të promovojmë superioritetin e klientëve tanë dhe ta realizojmë këtë me efektivitet në kosto për ta.Albina Dhima
Dizenjatore Grafike


Sonila Krashi
Administratore


Agnis Hasekiu
Asistente ZyreSherbimet:


krijim identiteti

Dizenjimi i Identitetit perben perzierjen artistike te simboleve, fjales, permasave sipas disa rregullave qe mundesojne lidhjen e nje imazhi te qendrueshem per kompanine. Eshte pikerisht pika e bashkimit te formes dhe permbajtjes ne nje te vetme; permbledh aspektin vizual qe formon teresine e markes se pergjithshme. Identiteti permban art, estetike. Identiteti perfaqeson thjeshtesine, mbart ide.

Dizajn Editorial

Dizajni Editorial ben pjese ne nje nga grupimet me te medha te dizajnit grafik, ku perfshihen dizajni i librave, revistave, publikimet e gazetave, etj. 

Editorialet e sukseshme dallohen nga nje tipografi e pershtatur me permbajtjen e shkrimit, imazhet ilustruese dhe pershtatjen harmonikemes ketyre dy elementeve.

Evente te personalizuara

Perse duhen branduar eventet? Nese imazhi i kompanise tuaj eshte tashme i zhvilluar, ai mund te perdoret me se miri per te perfaqesuar eventin tuaj te rradhes. 

Kjo lejon thellimin e njohjes ne treg te firmes tuaj, perforcimin e besnikerise nga klientet tuaj, si dhe fitimin e klienteve te rinj.

Produkte Promocionale

Perse duhen branduar eventet? Nese imazhi i kompanise tuaj eshte tashme i zhvilluar, ai mund te perdoret me se miri per te perfaqesuar eventin tuaj te rradhes.
Kjo lejon thellimin e njohjes ne treg te firmes tuaj, perforcimin e besnikerise nga klientet tuaj, si dhe fitimin e klienteve te rinj.
Perse duhen branduar eventet? Nese imazhi i kompanise tuaj eshte tashme i zhvilluar, ai mund te perdoret me se miri per te perfaqesuar eventin tuaj te rradhes. 
Kjo lejon thellimin e njohjes ne treg te firmes tuaj, perforcimin e besnikerise nga klientet tuaj.

Produkte Promocionale

Perse duhen branduar eventet? Nese imazhi i kompanise tuaj eshte tashme i zhvilluar, ai mund te perdoret me se miri per te perfaqesuar eventin tuaj te rradhes.
Kjo lejon thellimin e njohjes ne treg te firmes tuaj, perforcimin e besnikerise nga klientet tuaj, si dhe fitimin e klienteve te rinj.
Perse duhen branduar eventet? Nese imazhi i kompanise tuaj eshte tashme i zhvilluar, ai mund te perdoret me se miri per te perfaqesuar eventin tuaj te rradhes. 
Kjo lejon thellimin e njohjes ne treg te firmes tuaj, perforcimin e besnikerise nga klientet tuaj.

Zhvillim i aplikimeve ne Web

Sot me shume se kurre tregu ka thyer barrierat lokale dhe globalizimi i ideve, sherbimimeve, produkteve dhe informacionit e ka bere sipermarrjen e cilesdo fushe te jete konkuruese dhe ne kerkim te burimeve te reja.
Tashme cdo biznesi i duhet nje prezence 24/7 online e strukturuar mire dhe e pershtatshme per te qene jo thjesht relklame, por pjese e biznesit tuaj, dhe ne dime fort mire se si mund t'i kthejme mundesite tuaja ne avantazhe nepermjet zhvillimit te faqeve te internetit dhe aplikimeve te pershtatura, marketingut online, menaxhimit te mediave sociale, renditjes sa me lart ne motoret e kerkimit (SEO), etj.Galeria

Gjithçka nis me një ide. 

 Një kompani. 

Një produkt. 

Një shërbim... 

 Ajo plotëson një dëshirë, shfrytëzon një mundësi, siguron një risi. 

 Si mundet të komunikojmë në një mënyrë kaq unike, efektive dhe të saktë? Ne kemi këtu përgjigjen për ju: Nëpërmjet krijimit të një imazhi të qartë dhe konkretizimit të tij. 

 Ju ftojmë të shikoni disa nga projektet tona!GJERAT ME TE BUKURA NUK JANE PERFEKTE, JANE SPECIALE
BOB MARLEY


Identitet

Krijim Identiteti per "Compass Assistance"

"Iliret"

Dizajn Editorial per Shoqaten e Bankave

"Bankieri"

Dizajn Editorial per Shoqaten e Bankave"Korff & Rilastil"

Event i Personalizuar per "MegaPharm"

Artikuj Promocionale

Promovimi i Markes se Kantines "Dama"

Aksesore te Personalizuar per Festa

Aksesore per Dasma dhe Festa


DISA NGA klientet tane, por jo te vetmit:

Shoqata Shqiptare e Bankave

Shoqata Shqiptare e Bankave (AAB), e krijuar fillimisht si Klubi i Bankierëve Shqiptarë (Mars 1999), është sot zëri i bashkuar i industrisë bankare me 16 banka tregtare, me asete me vlerë rreth 9 miliardë Euro, dhe rreth 6,800 punonjës.

Tirana International Hotel

Hotel Tirana International, Qëndra e Konferencave më e madhe në Shqipëri, eshte e  pozicionuar  në qëndër të Tiranës, nderkohe qe shumë Ambasada, institucione shteterore dhe zyra biznesi ndodhen vetëm pak hapa larg tij.

MegaPharm shpk

Megapharm shpk, krijuar ne vitin 1994, është një nga kompanitë kryesore në fushën e shpërndarjes së produkteve farmaceutike në Shqiperi. Ajo është importues dhe shpërndarës me shumicë e pakicë i medikamenteve dhe produkteve kozmetike, aparaturave mjekësore dhe lëndëve të para të produkteve farmaceutike. 


Fondacioni "Femijet Shqipetare"

Puna e vazhdueshme, këmbëngulja, vendoshmëria e vullnetarëve si dhe kontributi i partnerëve tane kanë bërë të mundur arritjen e qëllimeve të Fondacionit te Fëmijëve Shqiptarë. 

Caritas-i Shqiptar

Caritas-i Shqiptar është një organizatë humanitare që synon përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Themeluar në vitin 1993 nga Konferenca Ipeshkvore e Kishës Katolike, dy vjet pas përfundimit të regjimit komunist, u njoh nga shteti Shqiptar si një organizatë bamirëse.

Kontakt:

Per te na kontaktuar qe tani nga faqja, mjafton te klikoni logon me poshte, ku ne dritaren qe do te hapet, mund te plotesoni formen e kontaktit:Adresa jone: Rr. Kavajes, P. 123, K 2, Tirane, Shqiperi, k.p. 1001  /  Tel: +355 4 2237 318  /  Mob: +355 66 6768691  /  Web: http://www.ladybird.al  /  E-Mail: office@ladybird.al

Le te njohim me mire njeri-tjetrin:

          

CopyrightLadybird  - Te gjitha te drejtat jane te rezervuara.


Back to Top